Eline, 19 år fra Oslo. Er utdannet hudpleier og negledesigner, og studerer nå til å bli makeup artist ved Art Complexion makeup skole. Dette er en ren skjønnhetsblogg, med blant annet sminkelooks, negledesign, produktomtaler og hudpleie tips. Kontakt: elinems@hotmail.no

Follow on Bloglovin

Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Choies-The latest street fashionMakeup: Heavy purple

I dagens makeup har jeg lagt styrken og fokuset i øyenskygget under øyet. Synes det gir en kul, og litt annerledes effekt.

#makeup #skjønnhet13 Kommentarer


Makeup: Gold glam

Dagens makeup er en perfekt fest look, men samtidig ikke for dramatisk. Har brukt gull og bruntoner på øynene, i kombinasjon med en sort liner og falske vipper og en frisk leppe.

#makeup #skjønnhet22 Kommentarer


Makeup: Roarange

Dagens makeup med en neon oransje leppe i fokus. En sterk leppe gjør en sminke med engang så mye mer spennende.#makeup #skjønnhet #sminke23 Kommentarer


Makeup: Purple smoke

Dagens makeup er en som alltid funker for meg, og som jeg liker å bruke ganske ofte. Jeg har brukt lilla for å fremheve mine grønne øyne, og sort for å  gjøre øynene enda mer intense.#makeup #skjønnhet #sminke24 Kommentarer


Makeup: Sparkly

I dagens makeup har jeg brukt et pigment som har litt lilla, oransje og brunt i seg. Er veldig glad i å bruke pigmenter, da jeg er veldig glad i den flerfargede effekten de ofte gir.


#makeup #skjønnhet18 Kommentarer


Makeup: Touch of turquoise

En hverdagslig sminke i bruntoner gjort litt mer spennende med litt turkis under øyet.#makeup #skjønnhet15 Kommentarer


Makeup: Darker

Nå som høsten er på vei,blir jeg automatisk dratt mot de mørkere fargene når det gjelder sminke. Synes mørke lepper og mørkere øyne er så fint sammen.

#makeup #skjønnhet20 Kommentarer


Makeup: Purple glitter

Dagens makeup er en glitrende lilla øyesminke. Siden jeg har grønne øyne er jeg veldig glad i å bruke lilla da det fremhever øyenfargen min litt bedre enn andre farger.

 #makeup #skjønnhet12 Kommentarer


Makeup: Purple & gold

Dagens makeup er en av mine favorittkombinasjoner, nemlig lilla og gull. Denne gangen med gulløyne og lilla lepper. #makeup #skjønnhet6 Kommentarer


Makeup: All that glitters

Dagens makeup er en glitrende en. Glitteret jeg har brukt er egentlig sølvfarget, men det skifter farge i forhold til lyset, noe jeg synes er superkult. Her ser det jo nesten litt grønt ut. En kul og litt annerledes look til fest.
#makeup #skjønnhet23 Kommentarer


Makeup: Colours

Tenk at idag er det allerede 1.september, og sommeren er offisielt over. Som en liten hyllest til en fin sommer, kommer en sommerlig og fargerik look med grønn, gul og oransje. 

#makeup #skjønnhet19 Kommentarer


Makeup: Feeling blue

Mørk blå er en nydelig farge, og ser superbra ut som øyenskygge så lenge det er gjort riktig. Det er vel den fargen det er vanskeligst å jobbe med, etter svart. Men så lenge man passer på å mette fargen godt nok, så løser man det problemet også. Her har jeg lagt blå i kombinasjon med litt svart i globalen og ytterst på øyet, oransje som overgangsfarge i globalen sammen med en veldig winged liner og falske vipper.

#makeup #skjønnhet28 Kommentarer


Makeup: Pink

Dagens makeup er inspirert av Diors relativt nye kampanje for deres it liner. Altså en rosa liner, i kombinasjon med den tradisjonelle sorte. Siden jeg allerede var inne på rosa temaet, kjørte jeg like så godt på med en knæsj rosa leppe også. #makeup #skjønnhet23 Kommentarer


Makeup: Burgundy brown

Nå er det ikke så lenge siden jeg våknet faktisk. I helgen har det ikke blitt særlig mye søvn, så var virkelig deilig å kunne sove så lenge jeg ville idag.

Dagens makeup er en skimrende burgunder farge kombinert med mørkere brun og liner.

#makeup #skjønnhet16 Kommentarer


Makeup: Silver smoke

Sølv og sort i kombinasjon. En klassiker som aldri slår feil når du vil gå for litt mer dramatiske øyne.


10 Kommentarer


Makeup: Oranges

Da var det på tide å poste min første sminkelook på denne nye bloggen.

Her har jeg brukt oransje og blå, som er komplimentærfarger. Elsker å bruke de sammen, da jeg synes de fremhever hverandre så fint. 


23 Kommentarer


hits