Eline, 19 år fra Oslo. Er utdannet hudpleier og negledesigner, og studerer nå til å bli makeup artist ved Art Complexion makeup skole. Dette er en ren skjønnhetsblogg, med blant annet sminkelooks, negledesign, produktomtaler og hudpleie tips. Kontakt: elinems@hotmail.no

Follow on Bloglovin

Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Choies-The latest street fashionGlossybox

Regner med at de fleste kanskje allerede har hørt om glossybox allerede, men for dere som kanskje ikke vet hva det er enda kan jeg jo forklare litt.

Glossybox er et månedlig abonnement på skjønnhetsprodukter. Så altså får du en gang i måneden en superfin eske med 5 skjønnhetsprodukter på døra. Ikke bare er eskene produktene kommer i fine (og perfekte til å dekorere med eller bruke som oppbevaring) , men det er en super mulighet til å få testet ut nye produkter. Jeg var abonnoment tidligere, og det føltes nesten som julaften hver gang jeg fikk pakken min på døra. Hver måned er pakkene forskjellige, med nye produkter å teste ut. En eske koster 179kr, noe som absolutt ikke er mye for 5 produkter. 179 kr tilsvarer jo faktisk ca det du betaler for kun 1 leppestift.

Glossybox samarbeider også med flere supre merker. Blant annet babor og decleor, som er to merker som leverer fantastisk hudpleie. Og ellers make up store, sleek og elizabeth arden som er noen av mine personlige favoritter.

For å lese mer om glossybox, eller kanskje bestille hjem en glossybox så kan du klikke her

Klikk her for å fortsetteHar du testet glossybox før, eller kanskje har lyst til det?21 Kommentarer


hits