Eline, 19 år fra Oslo. Er utdannet hudpleier og negledesigner, og studerer nå til å bli makeup artist ved Art Complexion makeup skole. Dette er en ren skjønnhetsblogg, med blant annet sminkelooks, negledesign, produktomtaler og hudpleie tips. Kontakt: elinems@hotmail.no

Follow on Bloglovin

Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Choies-The latest street fashionMary-lou manizer

Mary-lou manizer fra the balm er en av mine absolutte favoritt highlightere akkurat nå. Det jeg liker så godt med den er at den gir mye effekt og mye skimmer, uten å være for hvit slik mange andre highlightere har en tendens til å være. Den har en gyllen champagnefarge, og masse skimmer uten at skimmerflakene blir for store. Konsistensen er utrolig kremete, og er derfor veldig lett å jobbe med. Den er olje og parabenfri, og ikke dyretestet.#makeup #skjønnhet

Har du prøvd denne, eller har du kanskje en annen highlight favoritt?22 Kommentarer


Makeup: Feeling blue

Mørk blå er en nydelig farge, og ser superbra ut som øyenskygge så lenge det er gjort riktig. Det er vel den fargen det er vanskeligst å jobbe med, etter svart. Men så lenge man passer på å mette fargen godt nok, så løser man det problemet også. Her har jeg lagt blå i kombinasjon med litt svart i globalen og ytterst på øyet, oransje som overgangsfarge i globalen sammen med en veldig winged liner og falske vipper.

#makeup #skjønnhet28 Kommentarer


MAC pro lipsticks

Da jeg var innom MAC på torsdag, så jeg at de hadde fått inn en ny kolleksjon med leppestifter, nemlig Pro Lipsticks. Den består av 9 kjempe fine leppestifter, og siden jeg elsker leppestiftene til MAC, måtte jeg selvfølgelig ha 3 av de. 

Hvis jeg har forstått riktig så er dette leppestifter fra MAC Pro, som nå har kommet ut som en limited edition kolleksjon i de vanlige MAC butikkene.Min favoritt  av de 3 er definitivt violetta, en kjempefin lillafarge med skimmer. 

Har du en favorittleppestift fra MAC?

#makeup #skjønnhet25 Kommentarer


Makeup: Pink

Dagens makeup er inspirert av Diors relativt nye kampanje for deres it liner. Altså en rosa liner, i kombinasjon med den tradisjonelle sorte. Siden jeg allerede var inne på rosa temaet, kjørte jeg like så godt på med en knæsj rosa leppe også. #makeup #skjønnhet23 Kommentarer


Clinique cheek pop

Disse har definitivt vært sommerens fineste blusher. De kom i 4 farger, og jeg måtte selvfølgelig skaffe meg to av de. Bare se så utrolig fine de er, både i innpakning og farger. Fargene jeg valgte er ginger pop, og peach pop. Begge to har gullskimmer, noe som gir en nydelig glød på huden. Ginger pop er mer oransje, mens peach pop er mer en rosa korall. Kjempe fine begge to !

Nesten så jeg ikke har lyst til å bruke de siden jeg ikke vil ødelegge de fine blomstene.

Hvilken likte du best?
#makeup #skjønnhet16 Kommentarer


Makeup: Burgundy brown

Nå er det ikke så lenge siden jeg våknet faktisk. I helgen har det ikke blitt særlig mye søvn, så var virkelig deilig å kunne sove så lenge jeg ville idag.

Dagens makeup er en skimrende burgunder farge kombinert med mørkere brun og liner.

#makeup #skjønnhet16 Kommentarer


Pastel peach nails

God morgen ! Nå skal jeg straks dra på jobb, men først tenkte jeg å vise dere en av mine favorittlakker for tiden.

Er kjempe glad i både pasteller og peachy farger, og denne neglelakken fra depend som er en blanding av begge deler, synes jeg er så fin.

Depend nr. 408

#makeup #nails8 Kommentarer


Makeup: Silver smoke

Sølv og sort i kombinasjon. En klassiker som aldri slår feil når du vil gå for litt mer dramatiske øyne.


10 Kommentarer


Anastasia dipbrow pomade dark brown

Har vært trofast mot brynspudderet mitt fra Jane Iredale en god stund nå, så jeg er sikkert en av de aller siste som har testet ut denne fra Anastasia beverly hills. Og jeg må si at jeg liker den veldig godt. Den gjør det lett å forme brynene slik du vil, både på huden rundt og i selve hårene. Trikset er å ikke velge en for mørk farge, og være veldig sparsom med påføringen da du ikke trenger mye produkt i det hele tatt.

Jeg har den i fargen dark brown, som er den lyseste og kaldeste av de 3 brune fargene. Jeg ble også veldig positivt overrasket over selve innpakningen da den var laget i glass, og virket mye mer eksklusiv i virkeligheten enn den ser ut på bilder.


Hva bruker du på brynene dine?

#makeup #skjønnhet9 Kommentarer


Makeup: Oranges

Da var det på tide å poste min første sminkelook på denne nye bloggen.

Her har jeg brukt oransje og blå, som er komplimentærfarger. Elsker å bruke de sammen, da jeg synes de fremhever hverandre så fint. 


23 Kommentarer


hits