Eline, 19 år fra Oslo. Er utdannet hudpleier og negledesigner, og studerer nå til å bli makeup artist ved Art Complexion makeup skole. Dette er en ren skjønnhetsblogg, med blant annet sminkelooks, negledesign, produktomtaler og hudpleie tips. Kontakt: elinems@hotmail.no

Follow on Bloglovin

Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Choies-The latest street fashionMakeup: Purple smoke

Dagens makeup er en som alltid funker for meg, og som jeg liker å bruke ganske ofte. Jeg har brukt lilla for å fremheve mine grønne øyne, og sort for å  gjøre øynene enda mer intense.#makeup #skjønnhet #sminke24 Kommentarer


Screaming bright

Ny neglelakk fra MAC, screaming bright heter den. Elsker metalliske negler nå mot høsten og vinteren. Så fint !

#makeup #skjønnhet #negler12 Kommentarer


Makeup: Sparkly

I dagens makeup har jeg brukt et pigment som har litt lilla, oransje og brunt i seg. Er veldig glad i å bruke pigmenter, da jeg er veldig glad i den flerfargede effekten de ofte gir.


#makeup #skjønnhet18 Kommentarer


Inglot YSM foundation

Da jeg viste frem innkjøpene mine fra Inglot, var det noen som ønsket å se en omtale på Inglots ysm foundation. Noe jeg selvfølgelig kunne lage.

Som dere sikkert skjønner utifra bildet, har jeg brukt denne foundationen en stund nå, og vært fornøyd nok til å ville kjøpe den igjen flere ganger.YSM er en forkortelse for young skin makeup, noe som vil si at den er spesielt god for en yngre og litt fetere hud. Men den fungerer absolutt på flere hudtyper også, sånn som på min tørrere hud. Foundationen tørker til en semi matt finish, men jeg fikserer den likevel alltid med pudder for å sikre meg lengre holdbarhet.

Det jeg liker best med YSM foundationen er konsistensen på den. Den har konsistens som en lett gel, og er derfor superlett å påføre og blende ut. Påføringen går superkjapt, og er derfor en perfekt hverdagsfoundation.

Mengden foundation på hånden min er det jeg bruker til hele ansiktet. Denne mengden tilsvarer 1 lag, noe som gir meg medium dekk. Men vil du ha full dekk, er det absolutt mulig å legge flere lag, og bygge opp dekkevnen. 

Og så må jeg jo bare nevne prisen på denne foundationen som kun er 180kr, noe som er fantastisk billig.

Hvilken foundation er din favoritt?

#makeup #skjønnhet24 Kommentarer


Makeup: Touch of turquoise

En hverdagslig sminke i bruntoner gjort litt mer spennende med litt turkis under øyet.#makeup #skjønnhet15 Kommentarer


Nytt fra INGLOT

Siden jeg har fått meg ny jobb, hadde jeg min siste arbeidsdag på Inglot på lørdag. Og selvfølgelig måtte jeg benytte meg av personalrabatten min en siste gang, og kjøpte derfor med meg litt nytt hjem som jeg tenkte å vise dere.

Duo vippelim og vipper 16N & 71S 


YSM foundation & AMC multicolorsystem face and body powder matte nr 91


AMC pure pigment eyeshadow nr. 28 & 85


Tom 4-er palett (skyggene hadde jeg fra før)


Slim gel lipstick nr 41, AMC lippencil 11 & AMC lipgloss 544


Pro blending sponge, neglefil og matte top coat nr 16


False lash effect mascara & kohl pencil 03


Er det noen av produktene du vil lese mer om eller ha en omtale på, så er det bare å skrike ut.

Har du noen favoritt produkter fra Inglot?

#makeup #skjønnhet28 Kommentarer


Makeup: Darker

Nå som høsten er på vei,blir jeg automatisk dratt mot de mørkere fargene når det gjelder sminke. Synes mørke lepper og mørkere øyne er så fint sammen.

#makeup #skjønnhet20 Kommentarer


Ny jobb

Idag har jeg en fantastisk nyhet å dele med dere. Jeg har nemlig fått meg ny jobb, og idag er min aller første dag. Jeg er superspent, og gleder meg masse til å komme i gang. Og så er jeg jo selvfølgelig overlykkelig over at jeg skal få lov til å jobbe for favorittmerket mitt MAC. 

#makeup #skjønnhet

 21 Kommentarer


Makeup: Purple glitter

Dagens makeup er en glitrende lilla øyesminke. Siden jeg har grønne øyne er jeg veldig glad i å bruke lilla da det fremhever øyenfargen min litt bedre enn andre farger.

 #makeup #skjønnhet12 Kommentarer


Nude nails

I det siste har jeg blitt skikkelig glad i nude neglelakk, synes det er så fint, og spesielt hvis du har litt lengde på neglene. Ser så elegant og rent ut.

Min favoritt nude lakk for tiden er denne fra Inglot. Det er nummer 715, og den har en matt finish. 

#makeup #nails15 Kommentarer


Makeup: Purple & gold

Dagens makeup er en av mine favorittkombinasjoner, nemlig lilla og gull. Denne gangen med gulløyne og lilla lepper. #makeup #skjønnhet6 Kommentarer


Månedens spørsmål

Har fått inn noen spørsmål i kommentarfeltet, og da spesielt om produkter jeg har brukt og skrevet om. Er ikke blitt så flink til å skrive produktlister enda, så da tenkte jeg at jeg kunne heller samle opp spørsmål etterhvert som jeg får de inn, og lage et eget innlegg med svar sånn at det blir litt mer oversiktlig og enklere å få med seg svarene.

Lager du tutorials?

Har ikke gjort det enda nei, men er det noe spesielt som du vil se tutorial på så er det bare å skrike ut, alltid glad for forslag til hva jeg kan blogge om !

Er det dine egne vipper? 

Ja, jeg har ganske lange vipper naturlig. Bruker jeg falske vipper, skal jeg være flink til å passe på å skrive det i innlegget.

Hvilken maskara har du brukt?

Her har jeg brukt maybelline the one by one volum express mascara.

Er glamglow ansiktsmasken testet på dyr?

Nei, den er ikke dyretestet.

Hvor kjøpte du den?

Jeg kjøpte min på taxfree på Gardermoen, men det er også mulig å få tak i Glamglow ansiktsmaskene på kicks og vita både på nett og i butikk. På vita er den faktisk på salg nå også. Hvis du vil kjøpe den på nett kan du bestille den her.

Hva slags sminkekoster anbefaler du til å påføre highlighter?

Til å påføre highlight på kinnben er jeg veldig glad i å bruke en viftekost, da den plukker opp litt mindre produkt av gangen og passer perfekt på kinnbenet. Til amorbuen, nesen og andre litt mindre områder av ansiktet bruker jeg enten en liten pudderkost, eller en slags større variant av en blendingkost. Sånn som f.eks denne.

Hvilken eyeliner bruker du, den sorte altså?

Her har jeg brukt inglots gel liner i nr. 77, som er supergod og holder hele dagen, til og med på våtlinjen, da den er vannfast.

Hvor har du kjøpt clinique blushene?

De er også kjøpt på taxfree, da på Stena Line båten. Hadde trodd kicks skulle hatt de inne, men de finnes ikke på nettsiden deres, så da er jeg faktisk ikke sikker på om de selges i Norge eller om man eventuelt må bestille de på nett fra utlandet, strawberrynet har de i allefall inne her.

Hvordan ordner du brynene dine?

Jeg fyller de inn med bitty brow kit i fargen brunette fra jane iredale, eller anastasia beverly hills dipbrow pomade i dark brown. Prøver også å unngå å nappe for mye, og la brynene vokse i sin naturlige form, og heller fylle inn ekstra der det trengs. Kan sikkert prøve å få laget et mer utfyllende innlegg om dette dersom det er intressant.

Hva har du på leppene her?

Det er leppestift 08 fra Inglots freedomsystem.

 

Håper dere som stilte spørsmål har fått svar på det dere lurte på. Bare å fortsette å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg i kommentarfeltet og eventuelt i et innlegg senere.

 Er månedens spørsmål noe jeg bør fortsette med?

//affliatelenker16 Kommentarer


Makeup: All that glitters

Dagens makeup er en glitrende en. Glitteret jeg har brukt er egentlig sølvfarget, men det skifter farge i forhold til lyset, noe jeg synes er superkult. Her ser det jo nesten litt grønt ut. En kul og litt annerledes look til fest.
#makeup #skjønnhet23 Kommentarer


Glamglow youthmud

Er det en ansiktsmaske som har vært mye omtalt i det siste, er det definitivt glamglow sin. Og selvfølgelig kastet jeg meg på trenden, og valgte å teste den ut jeg også.

Jeg som har tørr hud er vanligvis ingen fan av leirmasker, men da det sto at denne passer for alle hudtyper, og absorberer urenheter uten å fjerne hudens naturlige oljer tenkte jeg at jeg skulle gi den en sjanse. Noe jeg heller ikke angrer på, for jeg liker den veldig godt ! 

Masken kommer i en stor boks, mens selve krukken med masken er ganske så liten i forhold. Men innpakningen er av god kvalitet, og føles eksklusiv. Noe jeg alltid setter pris på.Masken inneholder store og litt mindre biter av "green tea leaf" som er de klumpene du ser på ansiktet mitt. Masken går på grønn, men stivner fort og blir da en lysere farge. Når du skal fjerne masken kan du ta litt vann på fingrene dine, og gjøre masken om til en peeling, noe som er veldig positivt da du får 2 produkter i 1. Er veldig glad i følelsen masken gir på huden, og at du kan se tydelig at den har trukket inn i porene. Jeg bruker masken kun i t-sonen, men dette kan du jo gjøre akkurat som du vil med. Husk alltid å rense ansiket før påføring av ansiktsmaske for best effekt.

Har du prøvd denne før? Isåfall hva synes du?

#makeup #hudpleie11 Kommentarer


Makeup: Colours

Tenk at idag er det allerede 1.september, og sommeren er offisielt over. Som en liten hyllest til en fin sommer, kommer en sommerlig og fargerik look med grønn, gul og oransje. 

#makeup #skjønnhet19 Kommentarer


hits