Eline, 19 år fra Oslo. Er utdannet hudpleier og negledesigner, og studerer nå til å bli makeup artist ved Art Complexion makeup skole. Dette er en ren skjønnhetsblogg, med blant annet sminkelooks, negledesign, produktomtaler og hudpleie tips. Kontakt: elinems@hotmail.no

Follow on Bloglovin

Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Choies-The latest street fashionHalloween makeup: half skull

Nå er det ikke lenge til halloween dere. Flere som gleder seg?

Vet ikke hvor mange halloween looks jeg får tid til å gjøre i år. Her er i allefall en !

Hva skal du være på halloween?

#makeup #skjønnhet29 Kommentarer


Glossybox

Regner med at de fleste kanskje allerede har hørt om glossybox allerede, men for dere som kanskje ikke vet hva det er enda kan jeg jo forklare litt.

Glossybox er et månedlig abonnement på skjønnhetsprodukter. Så altså får du en gang i måneden en superfin eske med 5 skjønnhetsprodukter på døra. Ikke bare er eskene produktene kommer i fine (og perfekte til å dekorere med eller bruke som oppbevaring) , men det er en super mulighet til å få testet ut nye produkter. Jeg var abonnoment tidligere, og det føltes nesten som julaften hver gang jeg fikk pakken min på døra. Hver måned er pakkene forskjellige, med nye produkter å teste ut. En eske koster 179kr, noe som absolutt ikke er mye for 5 produkter. 179 kr tilsvarer jo faktisk ca det du betaler for kun 1 leppestift.

Glossybox samarbeider også med flere supre merker. Blant annet babor og decleor, som er to merker som leverer fantastisk hudpleie. Og ellers make up store, sleek og elizabeth arden som er noen av mine personlige favoritter.

For å lese mer om glossybox, eller kanskje bestille hjem en glossybox så kan du klikke her

Klikk her for å fortsetteHar du testet glossybox før, eller kanskje har lyst til det?21 Kommentarer


Makeup: Heavy purple

I dagens makeup har jeg lagt styrken og fokuset i øyenskygget under øyet. Synes det gir en kul, og litt annerledes effekt.

#makeup #skjønnhet13 Kommentarer


Perfect dress

// Kjolen er sponset

Jeg blogger jo forsåvidt ikke om klær så ofte, men denne kjolen måtte jeg bare vise frem.

Denne kjolen har jeg fått masse komplimenter for, og jeg elsker den ! Den passer til alle anledninger, alt etter hvordan du styler den. Du finner den her sammen med mange andre superfine kjoler.

Hva synes du? Fin?11 Kommentarer


Makeup: Gold glam

Dagens makeup er en perfekt fest look, men samtidig ikke for dramatisk. Har brukt gull og bruntoner på øynene, i kombinasjon med en sort liner og falske vipper og en frisk leppe.

#makeup #skjønnhet22 Kommentarer


Photoshoot

Tidligere i sommer gjorde jeg en shoot sammen med Esmod, og jeg tenkte jeg kunne dele bildene her. Fokuserte på en naturlig og glødende hud, med litt tribal inspirerte detaljer.

Makeup og hår: Eline M.Strømmen og Ingvild Midthaug

Foto: Lise KvamHva synes du om bildene?

#makeup #skjønnhet #fashion

 17 Kommentarer


Makeup: Roarange

Dagens makeup med en neon oransje leppe i fokus. En sterk leppe gjør en sminke med engang så mye mer spennende.#makeup #skjønnhet #sminke23 Kommentarer


1 år på makeupskole

Fra august 2013, til juni 2014 var jeg elev ved Artcomplexion makeup skole. Og her kommer et lite bildedryss fra det året.

Også må jeg bare si til alle dere der ute med en lidenskap og en drøm om å bli makeup artist, hopp ut i det og følg drømmen din ! Vær nøye og bevisst med hvilken skole du velger, sånn at du finner den som passer best for deg. Det var det travleste året i mitt liv hittil, men også det mest spennende, og jeg koste meg hver dag på skolen med verdens beste klasse.#makeup #skjønnhet #sminke21 Kommentarer


hits