Eline, 19 år fra Oslo. Er utdannet hudpleier og negledesigner, og studerer nå til å bli makeup artist ved Art Complexion makeup skole. Dette er en ren skjønnhetsblogg, med blant annet sminkelooks, negledesign, produktomtaler og hudpleie tips. Kontakt: elinems@hotmail.no

Follow on Bloglovin

Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Choies-The latest street fashionMånedens spørsmål

Har fått inn noen spørsmål i kommentarfeltet, og da spesielt om produkter jeg har brukt og skrevet om. Er ikke blitt så flink til å skrive produktlister enda, så da tenkte jeg at jeg kunne heller samle opp spørsmål etterhvert som jeg får de inn, og lage et eget innlegg med svar sånn at det blir litt mer oversiktlig og enklere å få med seg svarene.

Lager du tutorials?

Har ikke gjort det enda nei, men er det noe spesielt som du vil se tutorial på så er det bare å skrike ut, alltid glad for forslag til hva jeg kan blogge om !

Er det dine egne vipper? 

Ja, jeg har ganske lange vipper naturlig. Bruker jeg falske vipper, skal jeg være flink til å passe på å skrive det i innlegget.

Hvilken maskara har du brukt?

Her har jeg brukt maybelline the one by one volum express mascara.

Er glamglow ansiktsmasken testet på dyr?

Nei, den er ikke dyretestet.

Hvor kjøpte du den?

Jeg kjøpte min på taxfree på Gardermoen, men det er også mulig å få tak i Glamglow ansiktsmaskene på kicks og vita både på nett og i butikk. På vita er den faktisk på salg nå også. Hvis du vil kjøpe den på nett kan du bestille den her.

Hva slags sminkekoster anbefaler du til å påføre highlighter?

Til å påføre highlight på kinnben er jeg veldig glad i å bruke en viftekost, da den plukker opp litt mindre produkt av gangen og passer perfekt på kinnbenet. Til amorbuen, nesen og andre litt mindre områder av ansiktet bruker jeg enten en liten pudderkost, eller en slags større variant av en blendingkost. Sånn som f.eks denne.

Hvilken eyeliner bruker du, den sorte altså?

Her har jeg brukt inglots gel liner i nr. 77, som er supergod og holder hele dagen, til og med på våtlinjen, da den er vannfast.

Hvor har du kjøpt clinique blushene?

De er også kjøpt på taxfree, da på Stena Line båten. Hadde trodd kicks skulle hatt de inne, men de finnes ikke på nettsiden deres, så da er jeg faktisk ikke sikker på om de selges i Norge eller om man eventuelt må bestille de på nett fra utlandet, strawberrynet har de i allefall inne her.

Hvordan ordner du brynene dine?

Jeg fyller de inn med bitty brow kit i fargen brunette fra jane iredale, eller anastasia beverly hills dipbrow pomade i dark brown. Prøver også å unngå å nappe for mye, og la brynene vokse i sin naturlige form, og heller fylle inn ekstra der det trengs. Kan sikkert prøve å få laget et mer utfyllende innlegg om dette dersom det er intressant.

Hva har du på leppene her?

Det er leppestift 08 fra Inglots freedomsystem.

 

Håper dere som stilte spørsmål har fått svar på det dere lurte på. Bare å fortsette å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg i kommentarfeltet og eventuelt i et innlegg senere.

 Er månedens spørsmål noe jeg bør fortsette med?

//affliatelenker16 Kommentarer


hits