Eline, 19 år fra Oslo. Er utdannet hudpleier og negledesigner, og studerer nå til å bli makeup artist ved Art Complexion makeup skole. Dette er en ren skjønnhetsblogg, med blant annet sminkelooks, negledesign, produktomtaler og hudpleie tips. Kontakt: elinems@hotmail.no

Follow on Bloglovin

Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Choies-The latest street fashionInglot YSM foundation

Da jeg viste frem innkjøpene mine fra Inglot, var det noen som ønsket å se en omtale på Inglots ysm foundation. Noe jeg selvfølgelig kunne lage.

Som dere sikkert skjønner utifra bildet, har jeg brukt denne foundationen en stund nå, og vært fornøyd nok til å ville kjøpe den igjen flere ganger.YSM er en forkortelse for young skin makeup, noe som vil si at den er spesielt god for en yngre og litt fetere hud. Men den fungerer absolutt på flere hudtyper også, sånn som på min tørrere hud. Foundationen tørker til en semi matt finish, men jeg fikserer den likevel alltid med pudder for å sikre meg lengre holdbarhet.

Det jeg liker best med YSM foundationen er konsistensen på den. Den har konsistens som en lett gel, og er derfor superlett å påføre og blende ut. Påføringen går superkjapt, og er derfor en perfekt hverdagsfoundation.

Mengden foundation på hånden min er det jeg bruker til hele ansiktet. Denne mengden tilsvarer 1 lag, noe som gir meg medium dekk. Men vil du ha full dekk, er det absolutt mulig å legge flere lag, og bygge opp dekkevnen. 

Og så må jeg jo bare nevne prisen på denne foundationen som kun er 180kr, noe som er fantastisk billig.

Hvilken foundation er din favoritt?

#makeup #skjønnhet24 Kommentarer


Glamglow youthmud

Er det en ansiktsmaske som har vært mye omtalt i det siste, er det definitivt glamglow sin. Og selvfølgelig kastet jeg meg på trenden, og valgte å teste den ut jeg også.

Jeg som har tørr hud er vanligvis ingen fan av leirmasker, men da det sto at denne passer for alle hudtyper, og absorberer urenheter uten å fjerne hudens naturlige oljer tenkte jeg at jeg skulle gi den en sjanse. Noe jeg heller ikke angrer på, for jeg liker den veldig godt ! 

Masken kommer i en stor boks, mens selve krukken med masken er ganske så liten i forhold. Men innpakningen er av god kvalitet, og føles eksklusiv. Noe jeg alltid setter pris på.Masken inneholder store og litt mindre biter av "green tea leaf" som er de klumpene du ser på ansiktet mitt. Masken går på grønn, men stivner fort og blir da en lysere farge. Når du skal fjerne masken kan du ta litt vann på fingrene dine, og gjøre masken om til en peeling, noe som er veldig positivt da du får 2 produkter i 1. Er veldig glad i følelsen masken gir på huden, og at du kan se tydelig at den har trukket inn i porene. Jeg bruker masken kun i t-sonen, men dette kan du jo gjøre akkurat som du vil med. Husk alltid å rense ansiket før påføring av ansiktsmaske for best effekt.

Har du prøvd denne før? Isåfall hva synes du?

#makeup #hudpleie11 Kommentarer


Mary-lou manizer

Mary-lou manizer fra the balm er en av mine absolutte favoritt highlightere akkurat nå. Det jeg liker så godt med den er at den gir mye effekt og mye skimmer, uten å være for hvit slik mange andre highlightere har en tendens til å være. Den har en gyllen champagnefarge, og masse skimmer uten at skimmerflakene blir for store. Konsistensen er utrolig kremete, og er derfor veldig lett å jobbe med. Den er olje og parabenfri, og ikke dyretestet.#makeup #skjønnhet

Har du prøvd denne, eller har du kanskje en annen highlight favoritt?22 Kommentarer


MAC pro lipsticks

Da jeg var innom MAC på torsdag, så jeg at de hadde fått inn en ny kolleksjon med leppestifter, nemlig Pro Lipsticks. Den består av 9 kjempe fine leppestifter, og siden jeg elsker leppestiftene til MAC, måtte jeg selvfølgelig ha 3 av de. 

Hvis jeg har forstått riktig så er dette leppestifter fra MAC Pro, som nå har kommet ut som en limited edition kolleksjon i de vanlige MAC butikkene.Min favoritt  av de 3 er definitivt violetta, en kjempefin lillafarge med skimmer. 

Har du en favorittleppestift fra MAC?

#makeup #skjønnhet25 Kommentarer


Clinique cheek pop

Disse har definitivt vært sommerens fineste blusher. De kom i 4 farger, og jeg måtte selvfølgelig skaffe meg to av de. Bare se så utrolig fine de er, både i innpakning og farger. Fargene jeg valgte er ginger pop, og peach pop. Begge to har gullskimmer, noe som gir en nydelig glød på huden. Ginger pop er mer oransje, mens peach pop er mer en rosa korall. Kjempe fine begge to !

Nesten så jeg ikke har lyst til å bruke de siden jeg ikke vil ødelegge de fine blomstene.

Hvilken likte du best?
#makeup #skjønnhet16 Kommentarer


Anastasia dipbrow pomade dark brown

Har vært trofast mot brynspudderet mitt fra Jane Iredale en god stund nå, så jeg er sikkert en av de aller siste som har testet ut denne fra Anastasia beverly hills. Og jeg må si at jeg liker den veldig godt. Den gjør det lett å forme brynene slik du vil, både på huden rundt og i selve hårene. Trikset er å ikke velge en for mørk farge, og være veldig sparsom med påføringen da du ikke trenger mye produkt i det hele tatt.

Jeg har den i fargen dark brown, som er den lyseste og kaldeste av de 3 brune fargene. Jeg ble også veldig positivt overrasket over selve innpakningen da den var laget i glass, og virket mye mer eksklusiv i virkeligheten enn den ser ut på bilder.


Hva bruker du på brynene dine?

#makeup #skjønnhet9 Kommentarer


hits